Xiaomi încearcă să dezvolte o nouă tehnologie pentru Display cu cel mai recent Join

La începutul acestei săptămâni, Tianma Microelectronics a anunțat la baza industrială Wuhan Tianma G6 că a semnat un nou acord in parteneriat cu Xiaomi Corp. Cu acest nou acord, ambele companii vor căuta să studieze și să dezvolte noi tehnologii de afișare printr-un nou laborator comun, cat de interesant suna?

Această nouă unitate va include laboratoare independente, care vor fi bazate pe resursele vaste ale gigantului tehnologic chinez în produse electronice de larg consum și pe platforma inovatoare Tianma pentru următoarea generație de tehnologie de afișare (Via PanDaily). Unele dintre obiectivele laboratorului comun includ cercetarea și dezvoltarea noilor tehnologii de afișare, împreună cu studiul și verificarea echipamentelor și materialelor legate de aceste noi tehnologii. 

Scopul este de a dezvolta o nouă tehnologie subțire, ușoară, portabilă și eficientă din punct de vedere energetic, dar și de a comercializa și producția în masă a acesteia. Cheng Wei, vicepreședinte executiv al Tianma Microelectronics, a declarat că noul laborator comun permite companiei să obțină acces la lanțul industrial, de la piață, la terminale și chiar și la producătorii de piese. 

Cu alte cuvinte, va accelera ciclul de dezvoltare a noilor panouri de afișare și va aduce mai repede noi tehnologii pe piață. Pentru cei care nu știu, producătorul de smartphone-uri și Tianma Microelectronics mențin o relație strânsă unul cu celălalt, acesta din urmă furnizează afișajele utilizate în mai multe smartphone-uri și produse inteligente portabile ale primei. Așadar, nu este surprinzător faptul că mărcile caută să își extindă în continuare cooperarea în domenii precum panourile OLED flexibile în anul care vine. 

Totuși, până se va întâmpla acest lucru, te las cu câteva vorbe despre un telefon foarte bun de la Xiaomi, și anume Redmi Note 9. 

Procesor puternic 

Redmi Note 9 este echipat cu un procesor foarte bun octa-core ce oferă o înaltă performanță, cu o frecvență de maxim 2.0GHz, o frecventa GPU de 1000MHz,  pentru a-ti oferi o experiență de joc de neuitat, am putea zice chiar aproape de perfecțiune. Mai mult de atât, îți punem la dispoziție și protecție la îndemână cu husa Xiaomi Redmi Note 9

Baterie impresionanta 

 Cu o baterie de 5020 mAh, te poți bucura de o putere care durează. Asociat cu încărcarea rapidă de 18W, puteți alimenta dispozitivul într-un timp record, necrezut de scurt.   

Fotografii perfecte

Cu ajutorul unei camere principale de 48MP, poți captura toate momentele preferate, iar obiectivul cu unghi larg, lentila macro și profunzimea senzorului de adâncime, te va asigura ca vei obține cele mai bune rezultate, indiferent de scena pe care dorești sa o pozezi, vei fi mulțumit de modul in care aceasta camera îți reflecta realitatea. 

Camera principala de 48MP, cu rezoluție ultra înaltă îți va permite sa surprinzi momente de memorabile, dacă ești pasionat de fotografie, cu siguranță nu vei fi dezamăgit. 

Senzorul de adâncime de 2MP asigura estomparea fundalului, realizand portrete fără cusur, pentru ca, nu-i așa, cand ne dorim sa focalizam, rareori o putem face atât de bine încât să se estompeze corect fundalul, dar acest lucru nu-ti va mai da bătăi de cap. 
Atunci cand folosești telefonul pentru a fotografia momente importante, nu ești mereu atent la cum îl mânuiești, decât sa stai cu stres, mai bine sa îți achiziționezi o husa Xiaomi Redmi Note 9

Claritate neașteptată 

Camera de 2MP macro te poate ajuta, de asemenea, sa capturezi fotografii clare și complexe, dacă îți place să încarci pe Instagram fotografii cu detalii, camera aceasta nu te va dezamăgi. Scanner

Este destul de enervant sa încarci memoria telefonului cu aplicații cu care sa îți scanezi documentele. Acum poti utiliza smartphone-ul Xiaomi Redmi Note 9, pentru a scana documente, astfel telefonul mobil devine cel mai bun instrument atât pentru afaceri, cat și pentru studii. 

Ecran superb

Ecranul telefonului FHD+ DotDisplay, este echipat cu Gorilla Glass 5 și este certificat TÜV Rheinland. Spatele telefonului este colorat printr-un proces IMT complex, fiind și colorat și transparent in același timp.  
Cu toate astea, oricât de mult ti-ar plăcea faptul ca ecranul este certificat și mai ales ca, este și unul la care cei de la Xiaomi nu s-au zgârcit când s-au gândit la dimensiuni, nu-l face pe acesta mai puternic ca niciodată, motiv pentru care, cel mai înțelept ar fi sa îți achiziționezi o folie, dar și o husa Xiaomi Redmi Note 9, ca sa nu stai cu grija ca s-ar putea sparge cu ușurință.