Un apartament nou pentru un nou inceput

Un apartament nou pentru un nou inceput

A venit timpul sa iti cumperi un apartament nou. Este un pas foarte important pentru tine si pentru familia ta. Chiar daca este primul tau apartament sau ai nevoie de aceasta schimbare, din lipsa de spatiu sau oricare ar fi motivul pentru care ai luat aceasta hotarare, trebuie sa iei in calcul numeroase aspecte.

Zona unde doresti sa fie noua ta locuinta, spatiul pe care vrei sa ti-l ofere, il doresti mobilat sau nu, vrei loc de parcare sau nu, acces facil la magazine, mijloace de transport, scoli, gradinite etc, sunt doar cateva detalii pe care trebuie sa le iei in considerare. In acest articol vei putea primi cateva informatii ce iti pot fi utile.

Blocuri noi in centrul orasului

Chiar daca, pana acum cativa ani, in centrul orasului puteai cu greu sa gasesti apartamente in blocuri noi, astazi acest lucru nu mai reprezinta o problema. De ce in centrul orasului? Esti aproape de tot. Indiferent ca te gandesti la locul de munca, la spatii verzi, la restaurante si magazine sau la scoli, centrul orasului este zona de unde ajungi usor oriunde.

Daca nu esti genul de persoana care sa prefere linistea si izolarea oferita de zonele din afara orasului, si vrei sa fii in mijlocul actiunii, atunci centrul este zona perfecta pentru tine.

Ce faci cu zgomotul?

Chiar daca esti o persoana careia ii place agitatia si esti foarte activ in general, tot iti trebuie odihna. Asa ca, ti-ai dori putina liniste, iar in centrul orasului se intampla multe. Fie ca vorbim de concerte sau de petrecareti la ore tarzii in noapte, zgomotul poate fi deranjant. De aceea, recomandarea este sa alegi un apartament intr-un bloc nou.

Daca ai locuit vreodata intr-un bloc vechi, cu vedere la strada, sti ca este foarte greu sa nu auzi zgomotele traficului intens sau alte zgomote. Dezvoltatorii de apartamente noi Unirii, au luat acest aspect in calcul, iar ei ofera o izolare fonica la standarde inalte, astfel incat o data inchis geamul, doar ce se intampla in casa ta se va auzi.

Ce alte beneficii ofera apartamentele noi?

Primul lucru pe care il vei constata, daca mergi la o vizionare, este spatiul pe care ti-l ofera un astfel de apartament. Nu doar marimea camerelor, ci si functionalitatea aestui spatiu sunt impresionante. Practic, vei avea libertatea sa folosesti fiecare colt din casa. Balcoanele sau terasele iti vor permite sa ai un loc de recreere in aer liber in propria locuinta.

Asa cum s-a mentionat anterior, poti avea sansa sa primesti locuinta mobilata si utilata. Instalatia electrica si conductele prin care se transporta apa menajar si potabila, nu sunt uzate si nu vor necesita reparatii intr-un viitor apropiat. Totodata, poti achizitiona un astfel de apartament cand se afla in stadiul de proiect, astfel, ai libertatea de a-ti alege finisajele si alte detalii pe care ti le pune la dispozitie dezvoltatorul.

Aceste apartamente pot fi cumparate achitand suma integral, prin rate bancare sau rate direct la dezvoltator (binetels, in alte conditii decat cele impuse de banca). Chiar daca investitia poate fi una mare initial, in timp costurile se vor amortiza. Facturile la electricitate si caldura sunt mai mici si nu va trebui sa investesti alte sume (deloc de neglijat) in renovarea acestuia.