TCL le urează mult succes jucătorilor la FIBA EuroBasket 2022

Partener Global al FIBA International Basketball Federation

București – 29 August, 2022 – TCL, unul dintre principalii jucători din industria TV la nivel mondial și printre cei mai mari producători de dispozitive electronice de consum, este încântat să fie prezent la startul oficial al competiției FIBA EuroBasket 2022, pe data de 1 septembrie. TCL le urează mult succes tuturor țărilor și echipelor și speră să se bucure  de un campionat fantastic.

În calitate de Partener Global al FIBA International Basketball Federation, posibilitatea de a vedea o astfel de competiție în patru țări europene este cu adevărat o sursă de inspirație. TCL cunoaște puterea sportului și legătura specială care se creează între jucători, fani și întreaga comunitate.

„Este minunat să vezi atât de mulți jucători talentați reprezentând Europa în această competiție incredibilă”, a spus Frédéric Langin, Vicepreședinte Vânzări & Marketing, TCL Europa. „A inspira excelență prin sport este în acord cu viziunea TCL de a crea un ecosistem de produse care încurajează un stil de viață smart și sănătos.”, a adăugat acesta.

Compania TCL este, de asemenea, încântată să urmărească îndeaproape evenimentul, participând activ prin prezentarea „Jucătorului Meciului” alături de brandul TCL, ce va avea o vizibilitate superioară pe teren. Brandul TCL va fi prezent și în zona fanilor FIBA din Milano, Italia, dezvăluind ecosistemul inovator de produse TCL -televizoare, tablete, soundbars, dispozitive de uz casnic și conectivitate pentru toți cei care doresc să se bucure de jocuri din confortul casei lor.

Această colaborare pentru o perioadă de patru ani este urmarea acordului de parteneriat global semnat pentru prima oară în 2018,care va dura până în 31 decembrie 2023. Noul acord extins prevede drepturi comerciale importante pentru toate competițiile FIBA, inclusiv Turneele Mondiale de Calificare Olimpice pentru bărbați și femei, FIBA Continental Cups (atât competiția masculină, cât și cea feminină), Cupa Mondială de Tineret FIBA, Cupa Mondială de Baschet pentru femei FIBA 2022 și evenimentul de vârf, Cupa Mondială de Baschet FIBA 2023.

Contact media

TCL România

Miruna Marcu

Email: miruna@bright-kite.ro 

Facebook: TCL Europe – The Creative Life / Twitter: @TCL_Europe / Instagram: tcl_europe / YouTube: TCLeuropemovies

Despre TCL

TCL este recunoscut pentru televizoarele de înaltă calitate care garantează o veritabilă experiență cinematografică direct în confortul casei consumatorilor.

Punând nevoile clienților în centrul activităților de testare și dezvoltare de produs, TCL s-a bucurat în primele luni ale lui 2020 de o creștere impresionantă pe piața globală. În ciuda economiei mondiale fragile, TCL a menținut cifre impresionante de vânzări TV în toată lumea. Numai în primul trimestru al anului 2020 s-au vândut 4,27 milioane de televizoare marca TCL.

Fondată în 1981, astăzi este prezentă în peste 160 de țări. Pe locul al doilea din punct de vedere al volumului de vânzări pe piața globală a televizoarelor, în 2019, potrivit celui mai recent raport Sigmaintell, TCL operează propriile sale centre de cercetare, producție și dezvoltare de produse electronice de larg consum, de la televizoare și dispozitive audio, la produse inteligente pentru casă.