Piercingul în buric: informații generale pe care trebuie să le cunoști

Încă din cele mai vechi, străpungerea unei zone a corpului cu scopul de a insera o bijuterie reprezintă o procedură foarte des întâlnită în culturile diferitelor popoarte.

Piercingul și-a păstrat popularitatea chiar și astăzi, datorită frumuseții acestuia. Dacă ai decis că dorești să optezi pentru un pierce in buric de aici,citește rândurile de mai jos pentru a descoperi cum se realizează procedura, de ce este important să optezi pentru un salon autorizat, dar și informații cu privire la gradul de disconfort pe care îl poți simți în timpul perforării zonei!

Cum se realizează un pierce in buric?

Înainte de realizarea procedurii, este indicat să te consulți cu persoana care îți va realiza piercingul dorit. Așadar, consultarea este prima etapă a procesului, iar acesta este momentul potrivit pentru a pune toate întrebările la care ai nevoie de răspunsuri în mod direct, persoanei care se va ocupa de piercingul tău. Este important ca tot în această etapă să discutați despre toate opțiunile disponibile, despre locul în care dorești piercingul, dar și aspecte legate de îngrijirea ulterioară a zonei străpunse. Piercerul va trece prin a doua etapă care presupune curățarea cu atenție a zonei buricului. Acesta va realiza curățarea utilizând o soluție antiseptică, rolul acestea fiind de a minimaliza riscul apariției unei infecții. Următoarea etapă presupune marcarea cu exactitate a punctului ce va urma a fi străpuns, apoi se va efectua perforarea propriu-zisă. Atașarea bijuteriei reprezintă, de asemenea, un moment important, deoarece aceasta trebuie fixată în mod corespunzător.

De ce este important să alegi un salon autorizat pentru a-ți face un piercing?

Alegerea unui salon autorizat pentru piercingul pe care ți-l dorești reprezintă unul dintre cele mai importante aspecte. Sănătatea este bunul cel mai de preț al oricăruia dintre noi. Nu te lăsa influențat de prieteni sau cunoștințe în idea de a-ți face un piercing acasa ori cu ajutorul unei persoane nespecializate. Pătrunderea oricărei zone de pe corp poate crea complicații ulterioare, dacă procedura nu se realizează în condiții de igienă perfectă. Așadar, într-un salon autorizat, zona ce urmează a fi străpunsă va fi curățată perfect, iar piercerul va utilize doar instrumente sterile. În acest fel, vei putea fi sigur că riscul apariției unei infecții ulterioare ori chiar a contactării unui virus periculos va fi micșorat la maximum.

Cât de dureroasă este procedura?

Există posibilitatea să fi auzit pe la prieteni fie că au simțit un grad ridicat de discomfort, fie că nu s-au confruntat cu vreo mare neplăcere în timpul perfărării pielii. Este bine să știi că gradul de suportabilitate la durere poate fi destul de diferit de la o persoană la alta. În plus, este importantă și zona în care alegi să îți perforezi pielea pentru un piercing, deoarece unele zone pot fi mai sensibile decât altele. Ține totuși cont că dacă ești o persoană mai sensibilă, ori pur și simplu ți-e teamă de procedură, poți discuta cu persoana autorizată despre utilizarea unui anestezic local. În acest fel, cu siguranță nu te vei confrunta cu niciun fel de neplăcere!

În cât timp se va vindeca zona?

Este important locul de pe corp în care alegi să îți faci piercingul. De exemplu, zona buricului este una mai dificilă, deoarece este expusă unor mișcări permanente. Așadar, această zonă necesită uneori chiar până la 6 luni pentru vindecarea completă.

InkStar.ro este salonul la care poți apela pentru a obține piercingul dorit în cele mai bune condiții! Alege să îți protejezi sănătatea și să te lași pe mâinile unei persoane autorizate, cu experiență, care va realiza piercingul pe care îl dorești! Folosește datele de contact de pe site și descoperă mai multe informații despre saloane piercing Bucuresti:https://inkstar.ro/!