Oglinzile de baie: care sunt cele mai practice modele de pe piață?

Cauți obiecte sanitare de top, în pas cu tendințele actuale, astfel încât să îți reamenajezi baia de acasă?

Începe prin a studia ce tipuri de oglinzi baie Elves ai la dispoziție, întrucât acestea sunt unele dintre cele mai importante elemente, de care ai nevoie în acest spațiu. Spre deosebire de acum câțiva ani, oferta din care poți alege este una mult mai variată, iar din rândurile ce urmează poți descoperi modele deosebite, care merită atenția ta.

Oglinzi baie cu leduri sau cu becuri?

Dincolo de oglinzile clasice, simple, care sunt ușor de montat în orice baie, acum mai ai la dispoziție și modele interesante și practice, datorită cărora te bucuri de luminozitatea perfectă, în funcție de motivul pentru care folosești oglinda:

  • oglinzi cu leduri – foarte interesante ca aspect, aceste oglinzi îți oferă posibilitatea de a utiliza fie lumină rece, fie lumină caldă, în funcție de preferințele tale personale. Mai mult, este bine să știi că poți aprinde sau stinge ledurile printr-o simplă apăsare cu degetul, întrucât oglinzile sunt prevăzute cu touch-screen;
  • oglinzi cu becuri – dacă îți dorești să te simți special în fiecare zi, atunci când te pregătești pentru a pleca în oraș, poți alege să investești în oglinzi deosebite, cu becuri, așa cum foloseau odinioară starurile, pentru a se pregăti pentru spectacole. Rămâne la alegerea ta dacă preferi becurile cu lumină caldă sau becurile cu lumină rece, precum și care să fie dimensiunea becurilor.

Indiferent dacă optezi pentru oglinzile cu becuri sau pentru cele cu leduri, este important să ai grijă ca în preajma acestora să ai o sursă de curent electric, pentru a le conecta la o priză.

Ce formă să alegi?

Un alt detaliu, de care poți să ții cont, înainte de a alege o oglindă sau alta este referitor la forma acesteia. Din fericire, acum găsești pe piață:

  • oglinzi rotunde sau ovale – sunt perfecte pentru tine, mai ales dacă ai și alte obiecte sanitare în baie, care au forme rotunde sau ovale. În acest fel, construiești o imagine unitară, plăcută din punct de vedere vizual;
  • oglinzi pătrate – modelele cu colțuri drepte sunt unele deosebite, care se pliază perfect pe design-ul scandinav, de exemplu. Dacă îți dorești o baie cât mai minimalistă, oglinzile pătrate sunt ideale pentru tine;
  • oglinzi asimetrice – sunt excelente pentru spațiile amenajate într-un mod cât mai deosebit, iar pe piață vei descoperi o varietate de astfel de modele.

Îți dorești o oglindă cu sau fără rame?

Printre elementele de care mai trebuie să ții cont în ceea ce privește alegerea oglinzii potrivite pentru baia ta se numără și faptul că aceasta poate avea rame sau, dimpotrivă, poate fi simplă. De exemplu, modelele simple, fără rame, generoase ca dimensiuni se pliază perfect în spațiile mici, acolo unde ai nevoie să obții senzația de mai mult spațiu cu ajutorul unei oglinzi.

Funcții deosebite

Despre oglinzile moderne mai trebuie să știi că pot fi prevăzute și cu funcții aparte, care să îți transforme utilizarea într-una cât mai ușoară:

  • funcția de dezaburire – datorită acestei funcții, nu mai trebuie să-ți faci griji niciodată că oglinda ta va fi aburită după ce faci duș, întrucât ea se curăță automat, urmând ca mai apoi să o poți utiliza foarte ușor, în doar câteva momente;
  • funcția meteo – dacă vrei să știi câte grade sunt afară încă din momentul în care îți faci siesta de dimineață, optează pentru o oglindă cu funcție meteo.

Elves.roîți propune doar obiecte sanitare de top, realizate cu ajutorul celei mai noi tehnologii de pe piață. Tot de aici poți comanda și baterii cada freestanding: https://elves.ro/25-baterii-cada-freestanding, dar și accesorii de baie deosebite, precum și alte obiecte deosebite și rezistente!

Date de contact:

Email: office@elves.ro

Telefon: 0760 077 183