Dragoș Săvulescu și Angela Martini

Dragoș Săvulescu și Angela Martini – o poveste marcată de iubire și drumuri separate

Cuplul format din Dragoș Săvulescu și Angela Martini se află în mijlocul unei povești complicate, în care dragostea lor este pusă la încercare de distanță și provocări neașteptate. Cei doi soți, cunoscuți pentru energia lor și legătura profundă, trăiesc în prezent în țări diferite și se confruntă cu obstacole ce par a fi greu de trecut.

Angela Martini, model albanez de succes, se află în Statele Unite pentru o perioada nedeterminată, din motive personale si profesionale. Pe de altă parte, Dragoș Săvulescu, fostul acționar al lui Dinamo, se află în Italia, confruntându-se cu dificultăți legale ce îi îngreunează activitatea profesională și îl separă de cei dragi.

Situația a devenit și mai complicată în urmă unui proces de justiție cu care se confruntă Dragoș Săvulescu. Deși autoritățile din Italia au finalizat executarea condamnării care fusese dată în România, statul român refuză să anuleze mandatul de arestare internațional. Astfel, fostul actionar al lui Dinamo rămâne blocat în Italia, departe de familia sa, din această situație cel mai mult având de suferit copilul lor de doar doi ani, care este nevoit să stea departe de tatăl lui.

Această distanță și absența fizică afectează relația dintre cei doi soți, Angela Martini și Dragoș Săvulescu, și le pune la încercare iubirea. Comunicarea prin apeluri video și telefoane devine o rutină, dar nu poate înlocui prezența fizică a celuilalt. Lipsa lui îi afectează pe amândoi, dar mai ales pe fiul lor, Kyree. Băiețelul, în vârstă de doi ani, plânge adesea după tatăl său și simte dorul prezenței și afecțiunii acestuia.

“Când erau în Italia, Kyree era foarte apropiat de Dragoș și petreceau foarte mult timp împreună. De când a plecat cu mama lui în Los Angeles, copilul are dese momente în care plânge și repetă `tata, tata`. Cei doi soți vorbesc în permanență la telefon și pe videocall, dar pentru un copil atât de mic este foarte greu să înteleagă ce se întâmplă și de ce nu își poate vedea tatăl”, a declarat o sursă apropiată cuplului, conform CanCan.

Aceeași sursă a dezvăluit că Angela Martini și Dragoș Săvulescu se “luptă” cu tensiuni crescute și conflicte tot mai dese. Presiunea vieții de zi cu zi, responsabilitățile și distanța fizică creează o povară grea pentru toți. Angela Martini se străduiește să fie o mamă puternică și să gestioneze provocările singură:

“În L.A., Angela este o mamă singură și trebuie să se descurce și să gestioneze toate situațiile care apar. Este foarte greu și pentru ea, mai ales că și munca o solicită destul de mult. Se simt blocați în situația lor, se confruntă cu o luptă continuă și pentru a-și gestiona sentimentele și, de aceea, uneori se ceartă, iar Angela plânge. Momentul în care copilul lor întreabă de tatăl său aduce o tristețe profundă pentru toată familia. Chiar și atunci când sunt împreună, prin apeluri video sau telefoane, este evident că distanța nu le face bine“.

Cu toate acestea, cei doi soți au demonstrat că sunt dispuși să lupte pentru iubirea lor și pentru a depăși obstacolele care le stau în cale. În ciuda tuturor dificultăților, cuplul Angela Martini și Dragoș Săvulescu și-au exprimat în repetate rânduri iubirea și determinarea de a rămâne împreună. Mesaje emoționante postate pe rețelele de socializare demonstrează că dragostea lor este puternică și că țin unul la celălalt.