Cum să-ți decorezi casa de Valentine’s Day?

14 februarie este tot mai aproape, iar locuința trebuie adaptată în consecință. Unele dintre cele mai speciale momente sunt petrecute acasă – doar acolo te poți simți într-adevăr bine în pielea ta. Un proiect casa bine amenajat emană o energie dinamică, un vibe care te ajuta să-ți reîncarci bateriile și să petreci timp de calitate alături de cei dragi. Ar fi păcat să renunți la intimitatea casei în favoarea unui restaurant sofisticat. Probabil o să spui că Valentine’s Day e o ocazie perfectă de a ieși în oraș sau de a lua masa într-un cadru mai luxos. Așa e, dar cu decorațiunile potrivite, locuința ta poate concura cu cele mai frumoase locații pentru întâlniri romantice.

Vrei să petreci altfel de Valentine’s Day și să-ți impresionezi partenerul sau partenera cu lucruri simple, dar autentice? Descoperă în rândurile de mai jos câteva surse de inspirație pentru un decor original.

Top decorațiuni de Valentine’s Day

În ultimii ani, Valentine’s Day a devenit destul de comercial. Marile companii profită de ocazie pentru a oferi consumatorilor cât mai multe prilejuri de a face cumpărături compulsive. Dacă nu ești adeptul lucrurilor pompoase și lipsite de esență și vrei să-ți arăți dragostea într-un mod inedit, soluții există. Decorarea casei este una dintre cele mai recomandate.

Clasicele perne în formă de inimă nu mai sunt deloc la modă. Așadar, dacă vrei să obții efecte vizuale armonioase și un proiect casa reușit există câteva trucuri pe care le poți urma. Iată doar câteva dintre ele:

  • Aranjamente florale – Florile sunt simboluri clasice ale iubirii. Alege un buchet de trandafiri roșii sau florile preferate ale partenerei și amplasează-le în vaze cu design special. Integrează-le în mai toate camerele casei pentru a conferi spațiului o pată de culoare.
  • Lumânări frumos parfumate – Creează o atmosferă intimă cu lumânări parfumate sau lumini decorative. Lumina difuză poate contribui la crearea unui ambient romantic. Nu uita de pernele sau păturile pufoase, sticla de vin și serialul preferat. Valentine’s Day nu trebuie petrecut neapărat într-un loc fancy, ci poate fi un prilej pentru amândoi de a vă relaxa.
  • Decorațiuni DIY – Recunoaște – farmecul unor proiecte de case elegante stă tocmai în originalitatea decorului. Mai cu seamă de ziua îndrăgostiților lasă-ți imaginația să lucreze și exprimă-ți dragostea într-un mod unicat. Realizează manual ghirlande luminoase sau integrează în design fotografii care să sublinieze cele mai frumoase amintiri alături de partenerul de viață.
  • Playlist romantic – Din peisaj nu are cum să lipsească muzica romantică. Alege melodii speciale pentru amândoi. Nu trebuie să fie neapărat melodii de dragoste, ci piese care să vă aducă aminte de cele mai importante evenimente din viața voastră. Pregătește din timp coloana sonoră pentru a arăta partenerului sau partenerei faptul că ți-ai dat interesul.
  • Veselă și tacâmuri – Pe lângă personalizarea unor proiecte case, nu uita de cina romantică. Optează pentru o față de masă din materiale delicate, pahare din cristal și veselă lucrată atent. Marchează evenimentul prin alegeri îndrăznețe. Pentru un plus de eleganță adaugă și un sfeșnic.

Ce-ai zice dacă ai petrece Valentine’s Day acasă? Dacă optezi pentru decorațiunile potrivite, rezultatul final te va surprinde cu siguranță.


Exprimă-ți dragostea într-un mod autentic și bucură-te de momente speciale alături de persoana iubită!

Empty living room decorated by boyfriend with valentine day romantic presents for girlfriend to celebrate romance anniversary at home. Living room with red roses on table. Concept of valentines-gift