Cu TCV te bucuri de cele mai bune preturi la toata categoria de asigurari auto

Conducatorii auto trebuie sa tina cont de cateva reguli atunci cand pornesc la drum. Pe langa toate documentele de identitate ale vehiculului, mai sunt necesare anumite polite pentru a intra in legalitate. Desi asigurarea CASCO nu este catalogata ca fiind obligatorie, spre deosebire de RCA, in cazul unor evenimente neplacute in trafic se poate dovedi intr-adevar utila.

Cu toate acestea multi soferi se feresc sa incheie un astfel de contract din cauza costurilor. De aceea, pentru a elimina aceasta tendinta negativa, la TCV te bucuri de un pret CASCO foarte avantajos, care sa incurajeze cat mai multe persoane sa isi ia aceasta metoda de precautie.

Asigurarea CASCO – obligatorie sau necesara?

Desi este o polita facultativa, necesitatea ei se demonstreaza cu fiecare avarie pe care o sufera masina ta, pentru care nu tu te dovedesti a fi vinovat. Cu alte cuvinte, in caz de accident sau orice eveniment care produce daune asupra autoturismului, vei putea accesa fondul de reparatii oferit de societatea cu care colaborezi, astfel incat sa nu fie necesar sa platesti nimic in plus.

Ce riscuri acopera CASCO la pretul mic de care te bucuri cu TCV?

Stii deja ca daca alegi sa inchei contracte de asigurare prin intermediul platformei TCV ai certitudinea ca te bucuri de cel mai bun pret de pe piata. Acest lucru este posibil datorita faptului ca aici vei gasi majoritatea societatilor din tar care ofera astfel de servicii si le vei putea compara pe fiecare in parte.

Cu toate acestea, nu va fi nevoie sa faci compromisuri in ceea ce priveste gradul de acoperire al politei alese. Astfel, vei avea garantia reparatiei in cazul avariilor produse de fenomene ale naturii si meteorologice extreme, de animale sau corpuri straine. De asemenea, coliziunile, deraparile, rasturnarile, daunele produse de drumuri neconforme intra sub aripa acestei polite. Despagubiri primesti si in caz de vandalism sau furt, fie de bunuri din masina, fie a masinii cu totul.

Un alt avantaj deloc de neglijat este faptul ca vei avea intaietate in ceea ce priveste reparatiile. Cu alte cuvinte, nu vei mai fi nevoit sa astepti programari intarziate sau comenzi de piese. Totul se realizeaza in cel mai scurt timp.

Cum inchei un contract de asigurare CASCO auto la TCV?

Ca sa poti obtine orice fel de polita prin intermediul platformei, procesul este foarte simplu. Intri pe site si accesezi pagina aferenta asigurarii dorite si completezi formularul specific cu datele personale si de identificare a autoturismului solicitate. Alegi oferta dintre cele disponibile, trimiti cererea, faci plata si semnezi contractul. In doar 10 minute poti deveni complet asigurat in fata tuturor riscurilor care pot aparea pe sosele si nu numai.

Utilizeaza metodele de calcul CASCO pentru a avea garantia celui mai bun raport cost-beneficii

Un pas foarte important in finalizarea contractului este sa utilizezi calculatorul pe care il ai la dispozitie, pentru ca pretul asigurarii tale CASCO sa fie cel mai bun de pe piata, raportat la ceea ce iti ofera. Asadar, in functie de informatiile pe care le-ai comunicat pana acum, iti va fi generata o lista cu toate ofertele disponibile care se pliaza pe cerintele tale. In acest mod, le vei putea analiza si compara in detaliu. Mai mult, ai posibilitatea sa faci modificari cu privire la durata de valabilitate sau la categoriile de risc acoperite, iar valoarea totala se va modifica in timp real in functie de acestea. Cu TCV ai la dispozitie un instrument care sa te ajute sa iei cea mai buna decizie astfel incat sa ai parte de cele mai bune si lipsite de stres experiente in trafic.