Ce greseli sa eviti atunci cand esti nasa la o nunta?

Rolul de nasa la o nunta este unul important, atat pentru tine, cat si pentru cei pentru care ai ales sa fii parinte spiritual.  Nasii joaca un rol esential in intregul proces de organizare a nuntii, oferind sprijin moral si material mirilor. De asemenea, au un rol cheie in cadrul ceremoniei de nunta,existand o multime de obiceiuri care ii includ. Practic, daca esti nasa vei avea unul dintre rolurile importante in cadrul evenimentului si trebuie sa te asiguri ca iti joci perfect acest rol.

Ce greseli sa eviti atunci cand esti nasa la o nunta?

Nu te implica prea mult in organizare!

Unul dintre cele mai importante aspecte ale rolului de nasa este sa acorzi sprijinul necesar mirilor in procesul lor de planificare a nuntii. Cu toate acestea, nu trebuie sa depasesti limitele si sa  incerci sa preiei controlul. Discuta cu mirii despre ceea ce isi doresc si lasa-i sa ia deciziile finale! Daca ai anumite idei care crezi ca ar putea imbunatati evenimentul, sugereaza-le si explica-le, fara a incerca sa le impui!

Nu fi critica!

In ziua nuntii, mirii sunt plini de emotii, iar presiunea este mare. Trebuie sa fii rabdatoare si intelegatoare cu ei. Daca apar mici probleme sau neintelegeri, incearca sa le tratezi cu blandete. In loc sa critici, ofera sprijin si incurajare.

Nu te imbraca prea extravagant!

Cu siguranta, vrei sa arati bine in ziua nuntii, dar nu uita ca rolul tau este sa fii alaturi de miri si sa sustii evenimentul. Alege o tinuta eleganta, care sa fie potrivita pentru o nasa, dar evita sa atragi atentia asupra ta cu haine prea opulente sau mult prea extravagante.

Eleganta si modestia sunt cheia in acest caz. Poti gasi o multime de rochii de nasa care arata impecabil, fara sa eclipseze din stralucirea miresei si fara a fi exagerate.

Nu vorbi prea mult la petrecere!

Petrecerea de nunta este dedicata mirilor, nu tie. Desigur, este important sa socializezi si sa te distrezi, dar asigura-te ca mirii sunt cei care raman in centrul atentiei. Asculta povestile lor, bucura-te de momentele speciale alaturi de ei si evita sa acaparezi discutiile cu subiecte personale.

Nu te imbata!

Este tentant sa te distrezi la petrecere si sa consumi bauturi alcoolice, dar este crucial sa ramai responsabila. Trebuie sa fii prezenta si alerta la toate momentele importante ale nuntii pentru a te bucura alaturi de miri.

Mirii vor aprecia enorm orice forma de sprijin pe care o poti oferi, fie ca este vorba despre ajutarea la decorarea locatiei, alegerea meniului sau organizarea distractiei. Incearca sa oferi sprijin ori de cate ori este nevoie de el!

Vrei sa fii nasa perfecta? Alege-ti rochia de pe Zandra!

Daca vrei sa ai o tinuta eleganta, pe care sa nu platesti foarte multi bani, alege rochia de pe Zandra. Ai sute de modele din care poti alege, in functie de tipul corpului tau, zeci de culori si preturi excelente.